Sos Vinegreta cu mustar

Printeaza

Sos Vinegreta cu mustar

Sos Vinegreta cu mustar

Ingrediente:

  • 1 lingura otet
  • sare
  • piper negru proaspat macinat
  • 1 lingura nectar de mere
  • 6 linguri ulei de masline
  • 2 linguri mustar de Dijon, cu boabe intregi

 

Mod de preparare:

Intr-un bol, amesteca otetul, mustarul, nectarul, sarea si piperul. Apoi, cu ajutorul telului electric , incorporeaza uleiul turnat intr-un fir subtire. Potriveste gustul adaugand sare si piper.

Ca regula generala, amesteca 1 parte otet la 3 parti ulei. Combina-le prin frecare cu telul de mana sau bate-le, agita-le intr-un borcan inchis cu capac etans. Se foloseste in special la salate.

Sos Vinegreta cu mustar

Sos Vinegreta cu mustar3.jpg   Sos Vinegreta cu mustar2.jpg   Sos Vinegreta cu mustar1.jpg    Sos Vinegreta cu mustar.jpg

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.