Drob cu carne de pasare si orez

Printeaza

Drob cu carne de pasare si orez din: pui, orez, oua, margarina, pesmet, sare, piper, verdeata, ceapa, ulei.

Ingrediente:Drob cu carne de pasare si orez

  • 1 pui potrivit de mare
  • 150 g orez
  • 3 ouă
  • 30 g margarină
  • 1 lingură pesmet
  • 1 vârf de cuţit sare
  • piper
  • 1 legătură verdeaţă tocată mărunt
  • 2 cepe potrivite
  • 1 lingură ulei

 

Mod de preparare:

Fierbi carnea în apă cu puţină sare, până se pă­trunde bine, îndepărtând spuma de câte ori se for­mează. Speli orezul şi îl fierbi în apa în care a fiert carnea.

Treci carnea fiartă prin maşina de tocat cu sită mică. Tai ceapa mărunt şi o înăbuşi cu o lingură de ulei şi puţină supă de carne, lăsând-o să scadă bine. Baţi 2 ouă, le amesteci uşor cu carnea tocată, orezul, ceapa înăbuşită, piperul şi verdeaţa tocată.

Torni compoziţia într-o formă unsă cu margarină şi tapetată cu pesmet. Baţi un ou şi îl pui deasupra pentru a da aspect drobului.

Laşi drobul la cuptor 45 de minute.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.