Spanacul este o sursă bogată de vitamine și minerale și este folosit în multe remedii naturiste. Iată câteva utilizări comune ale spanacului în medicina naturală: Smoothie Detoxifiant: O băutură făcută din spanac crud, banane, mere și apă sau lapte vegetal poate ajuta la detoxifierea organismului. Mască Facială Revigorantă: Pasta făcută din […]
Tocanita de muschi de porc
PrinteazaTocanita de muschi de porc din: muschi de porc, ceapa, faina, sare, piper, boia, ulei, rosii, ardei, pasta de rosii, ardei iute, usturoi, apa, unsoare, smantana.
Ingrediente:
- 2 felii muşchi de porc
- 10 cepe mari
- 2 linguri făină
- sare
- piper
- boia dulce
- ulei
- 4 roşii mari
- 2 ardei galbeni
- 2 linguri pastă de roşii
- 6 pişcători bulgăreşti (ardei iute)
- 1 căpăţână usturoi
- apă
- 2 linguri mari de unsoare
- 2 linguri de smântână
Mod de preparare:
Speli muşchiul de porc, îl tai ca pentru grătar, îl sărezi şi îl laşi puţin deoparte. Baţi feliile de carne cu bătătorul de şniţele (ca să nu sară carnea în momentul îl care o baţi, pui deasupra o pungă).
Dai prin făină feliile de muşchi şi le prăjeşti pe ambele feţe în uleiul încins.
Pregăteşti tocăniţa aşa:
Cureţi ceapa, o speli şi o tai rondele, apoi o pui într-o cratiţă şi o înăbuşi în untura încinsă. Tai roşiile, pişcătorile bulgăreşti şi ardeiul galben în rondele mari, adaugi sare, boia dulce, piper, ulei şi apă, apoi le laşi la fiert.
După ce au fiert, adaugi usturoiul tăiat feliuţe şi pasta de roşii şi laşi pe foc până se îngroaşă. Serveşti muşchiul de porc împreună cu tocăniţa, cu garnitură de cartofi prăjiţi şi 2 linguri de smântână, murături şi un vin alb.
Pofta buna!
Cordon Bleu Clasic: Rețeta Perfectă
din: piept de pui, sunca, branza, ou, faina, pesmet, sare, piper, ulei. Descoperă rețeta clasică de Cordon Bleu, cu instrucțiuni pas cu pas și istoricul acestui fel de mâncare. Perfect pentru cunoscătorii culinari! Cordon Bleu, un deliciu culinar cu origini controversate între Elveția și Franța, reprezintă esența bucătăriei rafinate. Această […]