Rulada de curcan cu spanac

Printeaza

Rulada de curcan cu spanac din: bacon, curcan, spanac, ceapa, ulei, caise, bere, usturoi, cimbru, suc de rosii, sare, piper.

Ingrediente:Rulada_de_curcan_cu_spanac

  • 10 felii bacon
  • 1 pulpă curcan dezosată
  • 200 g spanac
  • 1 ceapă
  • 2-3 linguri ulei
  • 10-12 caise uscate
  • 200 ml bere neagră
  • 4 căţei de usturoi
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 5 linguri suc de roşii

 

Mod de preparare:

Căleşti în ulei ceapa tocată şi, când devine sticloasă, adaugi spanacul şi usturoiul pisat. Pui sare şi piper după gust şi ţii la călit 2-3 minute.

Tai carnea, o baţi cu ciocanul pentru a o frăgezi, întinzi peste ea spanacul şi aşezi din loc în loc caisele uscate. Rulezi, pui deasupra feliile de bacon, legi carnea cu o sfoară şi o aşezi în tavă.

Torni berea amestecată cu sucul de roşii, pui cimbrul şi acoperi tava cu o folie. Ţii rulada la cuptor 2 ore, dai folia la o parte şi mai laşi să se rumenească 30 de minute.

Rulada de curcan cu spanac

Rulada_de_curcan_cu_spanac

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.