Curry: O Călătorie Culinară prin Istorie, Nutriție și Rețete Originale. Curry-ul, unul dintre cele mai iubite și diversificate preparate din lume, își are rădăcinile în bogata tapiserie a istoriei culinare. Originea și evoluția acestui fel de mâncare sunt atât de complexe și fascinante, încât merită explorarea în detaliu. Originea Curry-ului: Un Amestec de Culturi și […]
Tagliatelle cu iepure
PrinteazaTagliatelle cu iepure din: coapse de iepure, bacon, coniac, unt, sare, piper, fructe de padure, tagliatelle.
Ingrediente:
- 2 coapse de iepure
- 6-8 felii bacon
- 100 g unt
- 100 ml coniac
- sare
- piper
- 200 g tagliatelle
- fructe de pădure
Mod de preparare:
Tagliatellele se pun la fiert conform indicaţiilor de pe pachet. Se scot într-o strecurătoare si se trec prin jet de apă rece.
Carnea se porţionează, apoi se presară cu sare si piper. Fiecare bucată de carne se înveleşte în felii de bacon. Se leagă si se rumenesc bucăţile în unt topit.
Se toarnă coniacul, se flambează şi se serveşte imediat, alături de tagliatelele presărate cu sare şi piper si fructe de pădure.
Tagliatelle cu iepure
Pofta buna!
Ficăței de Pui la Tigaie – Rețetă Simplă și Sănătoasă, Bogată în Proteine
Ficăței de Pui la Tigaie – Rețetă Simplă și Sănătoasă, Bogată în Proteine din: ficatei de pui, ulei de masline, usturoi, ceapa, sare, piper, paprika, patrunjel. Descoperă secretul celor mai suculenți și aromatizați ficăței de pui la tigaie. Rețeta noastră simplă și rapidă îți oferă o sursă excelentă de proteine și toate informațiile nutriționale necesare […]