Legume umplute aromate
PrinteazaIngrediente:
- 125 g brânză de vaci
- 125 g telemea de vaci
- 1 ţelină mică
- 3-4 morcovi potriviţi
- 2 gălbenuşuri crude
- 50 g unt
- 3/2 pachet boia dulce
- 7 linguri pline cu vârf pulbere de cereale
- 1 pahar iaurt
- 1 pahar smântână
- 1 căţel de usturoi
- sare
- piper
- 4 roşii
- 4 gogoşari
Mod de preparare:
Cureţi toate legumele, apoi dai morcovii şi ţelina pe răzătoarea mică şi tai ceapa mărunt. Fărâmiţezi brânza de vaci şi telemeaua, le freci cu untul, apoi adaugi gălbenuşurile şi legumele tăiate. Pui şi smântână cu iaurtul, boiaua, piper după gust şi usturoiul pisat.
Tai roşiilor un căpăcel, le scoţi miezul, cureţi gogoşarii de cotoare şi seminţe, apoi umpli legumele cu pasta pregătită. Le aşezi pe un platou şi le decorezi cu verdeaţă.
Pofta buna!