din: fasole verde, otet, apa, usturoi, sare, fulgi de chili, marar. Reteta low carb Ingrediente: 400gr fasole verde congelata 60ml otet 60ml apa 1 catel usturoi 2 lingurite sare 2 lingurite fulgi de chili 3 linguri marar uscat Mod de preparare: Fierbeti fasolea la aburi aprox 10-15 minute. […]
Vita la cuptor cu rozmarin
PrinteazaVita la cuptor cu rozmarin din: antricot de vita, ceapa, ardei, ulei, morcovi, unt, usturoi, rosii, vin, rozmarin, sare, piper.
Ingrediente:
- 1 kg antricot de vită
- 1 ceapă
- 1 ardei gras roşu
- 3 linguri ulei
- 2 morcovi
- 1 ceaşcă apă
- 100 g unt
- 1 căpătână usturoi
- 200 g roşii cuburi în suc propriu
- 150 ml vin alb sec
- 2-3 crenguţe de rozmarin
- sare
- piper
Mod de preparare:
Speli carnea de vită, o asezonezi cu sare şi piper, o ungi cu o lingură de ulei şi o laşi măcar două ore la frigider, pentru a se frăgezi. Intre timp, pregăteşti umplutura.
Mărunţeşti ceapa şi ardeiul, apoi le pui la călit într-o altă lingură de ulei. Adaugi morcovii tăiaţi cubuleţe şi stingi cu puţină apă. Fierbi totul 15 minute, apoi dai la răcit.
Pe antricot pui amestecul de legume, după care îl rulezi şi-l legi cu sfoară. Intr-o tigaie, topeşti untul, adaugi uleiul rămas, apoi rulada. O rumeneşti bine pe toate părţile.
Intr-o tavă înaltă, aşezi rulada împreună cu usturoiul tocat, pulpa de roşii şi sosul rămas în tigaie. Tai crenguţele de rozmarin şi le pui peste antricot.
Bagi tava în cuptorul încins în prealabil şi o laşi 20 de minute la foc iute şi alte 30 de minute la foc domol. După primele 20 de minute, stropeşti rulada cu vin.
La fiecare 5-10 minute, deschizi cuptorul pentru a stropi rulada cu sosul care o înconjoară. Preparatul este gata.
Pofta buna!
din: carne de porc, sare, piper, usturoi, boia dulce, coriandru, mat de porc. Acești cârnați reflectă autenticitatea bucătăriei tradiționale, oferind un gust bogat și o experiență culinară autentică. Preparați folosind ingrediente proaspete și naturale, cum ar fi carne de porc de înaltă calitate, condimente aromatice și ierburi, acești cârnați se disting […]