Sandvis frantuzesc

Printeaza

Sandvis frantuzesc din: paine, unt, sunca, branza Gouda, cascaval, cimbru.

 

Ingrediente:

  • 8 felii pâine
  • 40 g unt
  • 8 felii şuncă
  • 4 felii brânză Gouda (portocalie)
  • 4 felii caşcaval
  • 2 linguriţe cimbru uscat

 

Mod de preparare:

Se ung feliile de pâine cu unt, apoi se pun în tava de aragaz tapetată cu hârtie.

Se repartizează şunca pe toate cele opt felii.

Se aşază brânza pe jumătate dintre felii şi caşcavalul pe celelalte.

Se presară cu cimbru şi se dau la cuptor pentru 5 minute.

 

Sandvis frantuzesc

Sandvis frantuzesc

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.