Reteta taitei cu creveti

Printeaza

Reteta taitei cu creveti din: unt de arahide, ulei de susan, sos de soia, sos de chilli, teitei, creveti, fasole, ardei, ceapa.

Ingrediente:

  • 2 linguriţe unt de arahide
  • 1 linguriţă ulei de susan
  • 1 lingură sos de soia
  • 1 lingură sos de chilli
  • 2 linguri de apă
  • 100 g de tăieţei
  • 150 g de creveţi prăjiţi
  • 50 g de fasole
  • 1 ardei iute feliat
  • 2 cepe verzi

 

Mod de preparare:

Se bat 2 linguriţe unt de arahide, 1 linguriţă ulei de susan, 1 lingură sos de soia şi 1 lingură sos de chilii cu 2 linguri de apă fiartă, pentru a prepara dressingul.

Se fierb 100 g de tăieţei respectând indicaţiile de pe ambalaj. Se clătesc în apă rece, se scurg, apoi se pun într-un vas cu 150 g de creveţi prăjiţi, 50 g de fasole şi dressingul.

Se amestecă totul şi se serveşte cu 1 ardei iute feliat şi 2 cepe verzi mărunţite presărate deasupra.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.