Slănină Tradițională la Saramură cu Usturoi pentru Iarnă din: slanina de porc, apa, sare de mare, usturoi, foi de dafin, boabe de piper negru Descoperiți secretul conservării slăninei pentru iarnă cu această rețetă tradițională de slănină la saramură cu usturoi. Această metodă timpurie de conservare aduce un gust intens și o textură perfectă, transformând slănina […]
Cartofi copti la cuptor
PrinteazaCartofi copti la cuptor din: ulei de masline, cartofi, ceapa, usturoi, supa de pui, patrunjel.
Ingrediente:
- ulei de masline
- 900 g de cartofi
- 1 ceapă
- 2 căţei de usturoi
- 250 ml de supă de pui
- patrunjel
Mod de preparare:
Cartofi copti la cuptor: încălzeşte cuptorul la 160° C/gaz 4. Se unge o tavă pătrată adâncă de 20 cm cu puţin ulei de măsline.
decojesc şi se feliază subţire 900 g de cartofi. Se feliază 1 ceapă şi 2 căţei de usturoi. Se aşază straturi alternative de ceapă şi usturoi şi cartofi, presărând peste fiecare strat pătrunjel tocat, sare şi piper.
stropeşte totul cu puţin ulei şi se toarnă 250 ml de supă de pui.
acoperă cu folie de aluminiu şi se coace 45 de minute. îndepărtează folia şi se lasă la cuptor încă 30 de minute sau până când se înmoaie.
Pofta buna!
Rețetă Ceai de Anghinare si Beneficii: Ghidul Complet pentru Detoxifiere și Sănătate Hepatică
Rețetă Ceai de Anghinare si Beneficii: Ghidul Complet pentru Detoxifiere și Sănătate Hepatică. Ceaiul de anghinare este o băutură realizată din frunzele și florile plantei de anghinare. Este cunoscut pentru beneficiile sale pentru sănătate, inclusiv îmbunătățirea digestiei și susținerea funcției hepatice. Iată câteva aspecte importante despre ceaiul de anghinare: Ceaiul de anghinare este bogat în […]