Tibs, unul dintre cele mai populare și iubite feluri de mâncare din Etiopia, este o expresie vibrantă a bogatei tradiții culinare a țării. Acest preparat, care se bazează pe carne prăjită, își are rădăcinile în antica cultură etiopiană, […]
Salata de conopida si morcovi
PrinteazaSalata de conopida si morcovi din: conopida, morcovi, ceapa, capere, patrunjel, otet, mustar, ulei de masline, maioneza.
Ingrediente:
- o conopida
- 2 morcovi raşi
- l ceapă roşie
- 2 linguriţe de capere
- 2 linguriţe de pătrunjel
- 1 lingură de oţet din vin alb
- 1 linguriţă de muştar Dijon
- 2 linguri ulei de măsline
- 1 linguriţă de maioneză
Mod de preparare:
Salata de conopida si morcovi: desface o conopidă mică în bucheţele, tăindu-le pe cele mari în felii subţiri.
amestecă cu 2 morcovi raşi, 1 ceapă roşie tocată mărunt, 2 linguriţe de capere clătite şi scurse şi 2 linguriţe de pătrunjel tocat.
amestecă 1 lingură de oţet din vin alb cu 1 linguriţă de muştar Dijon, se asezonează, apoi se adaugă 2 linguri ulei de măsline şi 1 linguriţă de maioneză.
toarnă peste salată şi se amestecă bine.
Pofta buna!
Pulled Pork în stil hawaiian cu teriyaki
Pulled Pork în stil hawaiian cu teriyaki din: carne de porc, ceapa rosie, usturoi, sos teriyaki, suc de ananas, ghimbir, ananas, sare, piper, chifle. Carnea de porc marinată și gătită lent în sos teriyaki devine suculentă și plină de arome, iar adăugarea de ananas proaspăt aduce o notă tropicală și proaspătă, perfectă pentru o experiență […]