Salata de conopida cu migdale
PrinteazaSalata de conopida cu migdale din: conopida, ulei de masline, ceapa, otet, miere, stafide, marar, fulgi de migdale, spanac.
- 1 conopidă desfăcută în bucheţele
- 2 linguri ulei de măsline
- 1 ceapă roşie, feliată subţire
- 3 linguriţe oţet
- 1 lingură şi jumătate de miere
- 3 linguri de stafide
- 1 legătură mică de mărar tocat
- 3 linguri de fulgi de migdale, prăjiţi
- 50 g de spanac tânăr
Mod de preparare:
Se încălzeşte cuptorul la 180° C/gaz 6. Se amestecă conopida cu uleiul de măsline, si asezonează şi se coace timp de 15 minute. Se adaugă ceapa şi se coace timp de încă 15-20 de minute, până ce se frăgezeşte.
In timp ce conopida se coace, se amestec oţetul, mierea şi stafidele cu sare şi piper. După ce conopida este gata, se adaugă dressingul, mărarul, migdalele şi spanacul, şi se serveşte.
Salata de conopida cu migdale
Pofta buna!
O delicioasa salata 🙂