Carnati cu ceapa

Printeaza

Carnati cu ceapa din: pulpa de porc, slanina, piper, cimbru, ceapa, mate de porc, sare, piper.

Ingrediente:Carnati cu ceapa

  • 10 kg pulpă de porc
  • 2 kg slănină tare
  • 50 g piper
  • 50 g cimbru uscat
  • 15 cepe albe potrivite
  • sare
  • boia
  • maţe de porc

 

Mod de preparare:

Dai prin maşina de tocat pulpa de porc, slănina şi ceapa. Pui piper, cimbru, boia şi sare. Amesteci bine.

Umpli maţele de porc bine spălate şi curăţate (în timpul umplerii, îi înţepi cu un ac), apoi pui carnaţii într-un castron şi presari sare grunjoasă. Ţii la sare 4-5 zile, după care îi pui la fum rece 5-6 zile.

 

Pofta buna!

1 comentariu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.