Radacinoase si mere la cuptor

Printeaza

Radacinoase si mere la cuptor din: pastarnac, morcov, ulei, miere, coriandru, mere.

Ingrediente:Radacinoase si mere la cuptor

  • 12 păstârnaci mici, coaja îndepărtată, tăiaţi în jumătate pe lungime
  • 600g de morcovi mici
  • 3 linguri ulei de măsline
  • 2 linguri de miere
  • 2 linguri seminţe de coriandru, zdrobite
  • 4 mere roşii, cotorul îndepărtat, tăiate în sferturi

 

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 180°C. Pune păstârnacii şi morcovii într-o tavă mare. Amestecă uleiul, mierea şi seminţele de coriandru cu sare şi piper, apoi toarnă amestecul în fir subţire deasupra legumelor, amestecându-le pentru a le glazura uniform, apoi coace-le 20 de minute.

Adaugă merele în tavă şi mai coace totul încă 20 de minute, până când legumele sunt aurii şi fragede.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.