Radacinoase si mere la cuptor
PrinteazaRadacinoase si mere la cuptor din: pastarnac, morcov, ulei, miere, coriandru, mere.
- 12 păstârnaci mici, coaja îndepărtată, tăiaţi în jumătate pe lungime
- 600g de morcovi mici
- 3 linguri ulei de măsline
- 2 linguri de miere
- 2 linguri seminţe de coriandru, zdrobite
- 4 mere roşii, cotorul îndepărtat, tăiate în sferturi
Mod de preparare:
Incinge cuptorul la 180°C. Pune păstârnacii şi morcovii într-o tavă mare. Amestecă uleiul, mierea şi seminţele de coriandru cu sare şi piper, apoi toarnă amestecul în fir subţire deasupra legumelor, amestecându-le pentru a le glazura uniform, apoi coace-le 20 de minute.
Adaugă merele în tavă şi mai coace totul încă 20 de minute, până când legumele sunt aurii şi fragede.
Pofta buna!