Prajitura cu ciocolata si alune

Printeaza

Prajitura cu ciocolata si alune

Prajitura cu ciocolata si alune

Ingrediente:

  • 100gunt
  • 150 g zahar
  • 1 plic cu zahar vanilat
  • 2 oua
  • 3 linguri cu cacao
  • 125 g faina
  • 1 plic cu praf de copt
  • 50 g alune

Pentru glazura:

  • 4 linguri cu cacao
  • 1 ceasca cu zahar pudra
  • 1/2 lingurita cu ulei
  • 4 linguri cu apa

 

Mod de preparare:

Freaca untul spuma cu zaharul si zaharul vanilat. Adauga ouale, cacaoa cernuta si amesteca cu faina si praful de copt.

Presara alunele tocate marunt. Intinde compozitia uniform intr-o forma unsa cu unt. Coace timp de 25 de minute in cuptorul incalzit in prealabil. Intra timp, amesteca zaharul cu cacao.

Adauga cate o lingura cu apa, pana obtii o crema groasa, dupa care toarna uleiul. Dupa ce prajitura s-a racit, tai-o in patrate si trece-le pe fiecare prin glazura de ciocolata.

Topeste 100 g ciocolata alba si decoreaza cu ea bucatile de prajitura.

Prajitura cu ciocolata si alune

Prajitura cu ciocolata si alune.jpg

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.