Ceapă Caramelizată Delicioasă din: ceapa, unt, zahar brun, otet balsamic, sare, piper. Ceapa caramelizată este o delicatesă folosită adesea în bucătăria europeană și orientală. Procesul de caramelizare scoate la iveală dulceața naturală a cepei, transformând-o într-o garnitură sau umplutură perfectă pentru numeroase preparate. Ingrediente: 4 cepe mari, tăiate felii subțiri 3 linguri de unt […]
Reteta salata cu somon afumat
PrinteazaReteta salata cu somon afumat din: cartofi, somon, ardei, ceapa, morcov, busuioc, lamaie, marar, sare, piper.
Ingrediente:
- 2 cartofi
- 1 file de somon afumat
- 1 ardei gras galben
- 1 legătură ceapă verde
- 1 morcov
- busuioc
- 1 lămâie
- 2 fire de mărar
- sare
- piper
Mod de preparare:
Speli şi cureţi cartofii şi morcovul, îi tai cubuleţe şi-i fierbi. La sfârşit, îi treci printr-un jet de apă rece şi-i pui într-un bol.
Adaugi fâşii de ardei gras, ceapa tocată, mărarul şi bucăţi de somon afumat. Sărezi şi piperezi şi adaugi zeama de lămâie şi frunze de busuioc.
Reteta salata cu somon afumat
Pofta buna!
Gem de Măceșe – Deliciu cu Proprietăți Nutriționale
Gem de Măceșe – Deliciu cu Proprietăți Nutriționale din: macese, zahar, pectina, apa. Gemul de măceșe este o rețetă tradițională din multe regiuni ale lumii. Măceșele sunt cunoscute pentru proprietățile lor antioxidante și pentru conținutul ridicat de vitamina C. Ingrediente: 1 kg de măceșe proaspete 700 grame de zahăr 1 plic de pectină (opțional) 500 […]
Incoming search terms:
- planningx5v