Friptură de Porc Glazurată cu Ananas din: carne de porc, ananas, sos de soia, miere, usturoi, ghimbir, ananas, sare, piper. Perfectă pentru o cină în familie sau un eveniment festiv, această friptură de porc promite să fie vedeta mesei. Află cum să o pregătești pas cu pas pentru a impresiona cu o prezentare demnă de […]
Salata cu maioneza
PrinteazaSalata cu maioneza din: cartofi, mazare, ciuperci, morcovi, castraveti, mar, mustar, ulei, sare.
Ingrediente:
- 6 cartofi fierţi în coajă
- 1/2 cană mazăre din conservă
- 500 g ciuperci tăiate
- 3 morcovi fierţi în coajă
- 2 castraveţi acri
- 1 măr
maioneză:
- 1 gălbenuş fiert
- 1 linguriţă muştar
- 100 ml ulei
- sare
- zeamă de lămâie
Mod de preparare:
Pentru maioneză, freci cu o lingură de lemn gălbenuşul cu muştarul şi, după ce s-au omogenizat bine, torni, în fir subţire, uleiul.
Guşti, picuri zeamă de lămâie şi, dacă e cazul, sare. O laşi la frigider.
Fierbi ciupercile în apă cu sare, le pui într-o strecurătoare, le treci sub un jet de apă rece şi le laşi la scurs.
Cureţi de coajă cartofii şi morcovii, îi tai cubuleţe şi îi pui într-un castron împreună cu mazărea scursă.
Tai mărul, îi îndepărtezi codiţa şi căsuţa cu seminţe, apoi îl toci cuburi şi îl pui peste legume.
Tai cubuleţe castraveţii şi amesteci toate ingredientele cu maioneză.
Salata cu maioneza
Pofta buna!
Beneficiile Uimitoare ale Patrunjelului: De la Diuretic Natural la Protector Cardiac
Beneficiile Uimitoare ale Patrunjelului: De la Diuretic Natural la Protector Cardiac. Pătrunjelul (Petroselinum crispum) este o plantă aromatică utilizată pe scară largă în gastronomie, cunoscută nu doar pentru aroma sa distinctă, ci și pentru beneficiile considerabile asupra sănătății. Proprietăți și Compoziție Nutrițională Pătrunjelul este o sursă excelentă de vitamina C, vitamina K, vitamina A (sub […]
imi place salata asta