Rulouri umplute cu carne de vaca

Printeaza

 Rulouri umplute cu carne de vaca

Ingrediente:Rulouri umplute cu carne de vaca

  • 800 g carne slaba de vaca
  • 250 g franzela
  • 2 oua
  • 25 ml ulei
  • 150 g morcovi
  • 125 ml lapte
  • verdeata
  • sare

 

Mod de preparare:

Carnea se taie felii care se bat ca pentru snitel. Franzela se inmoaie in lapte crud, se stoarce si se amesteca cu ouale, verdeata tocata si putina sare.

Aceasta umplutura se intinde uniform pe toate feliile, care se ruleaza si se fixeaza cu scobitori. Se asaza intr-o tava.

Se toarna un pahar cu apa si uleiul, iar deasupra se pune morcovul ras. Se presara sare si se da la cuptor. Cand sunt gata se servesc cu legume sotate sau cu paste fainoase.

Rulouri umplute cu carne de vaca

Rulouri umplute cu carne de vaca.jpg Rulouri umplute cu carne de vaca1.jpg Rulouri umplute cu carne de vaca2.jpg

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.