Quesadillas de pui cu salsa de mango
PrinteazaQuesadillas de pui cu salsa de mango din: mango, lime, ceapa, coriandru, pui, fasole, branza cheddar, tortilla.
- 175 g de mango, coaja şi sâmburele îndepărtate, tăiat în bucăţi mici
- zeama şi coaja de la 1 lime
- 4 cepe verzi, curăţate şi feliate pe diagonală
- 0 legătură mică de coriandru, tocat
- 100 g de pui gătit, tăiat în cuburi mici
- 1 conservă de 400 g de fasole neagră, boabele scurse şi clătite
- 50 g de brânză Cheddar, rasă
- 2 lipii tortilla mari
Mod de preparare:
Incepe prin a prepara salsa. Amestecă bucăţile de mango, zeama şi coaja de lime, ceapa verde, coriandrul, sare şi piper, apoi lasă salsa deoparte. Amestecă puiul cu fasolea şi brânza.
Aşază o lipie pe un platou şi adaugă jumătate de compoziţie pe jumătate de lipie, lăsând o margine de 2cm. Impătureşte-o pe jumătate, astfel încât să obţii un semicerc. Repetă cu cealaltă lipie.
Incinge o tigaie mare nonaderentă pe foc mare. Cu grijă, aşază lipiile umplute în tigaie şi prăjeşte-le uscat câte 1-2 minute pe fiecare parte, până când lipia e aurie şi crocantă, iar umplutura este fierbinte – s-ar putea să trebuiască să prăjeşti lipiile pe rând.
Taie-le în triunghiuri şi serveşte-le cu salsa de mango.
Quesadillas de pui cu salsa de mango
Pofta buna!