Reteta prajitura cu iaurt

Printeaza

Reteta prajitura cu iaurt din: piscoturi, mantana, iaurt, zahar, gelatina, cacao, kiwi, portocala, bezele.

 

Ingrediente:

  • 1 pachet pişcoturi
  • 2 căni smântână
  • 1 cană iaurt gras
  • 2 pliculeţe zahăr vanilat
  • 1 pliculeţ gelatină
  • 2-3 linguri zahăr
  • 1 lingură cacao
  • 1 kiwi
  • 1 portocală
  • 1 pungă mică bezele albe

 

Mod de preparare:

Amesteci smântână cu iaurtul, adaugi zahărul vanilat şi zahărul şi mixezi bine. Când s-a topit zahărul, adaugi gelatina înmuiată topită şi pişcoturile rupte bucăţi.

Torni compoziţia într-o formă de tort cu pereţi detaşabili şi aşezi deasupra bezele cu fata în jos. Laşi la frigider cel putin 2-3 ore.

După ce s-a întărit, scoti inelul, presari pudra de cacao şi decorezi cu felii de kiwi şi portocale.

 

Reteta prajitura cu iaurt

Reteta_prajitura_cu_iaurt

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Pineapple Fizz: Rețeta de Mocktail cu Ananas

Pineapple Fizz: Rețeta de Mocktail cu Ananas din: ananas, suc de lamaie verde, miere, apa minerala, gheata. Descoperă “Pineapple Fizz” – un mocktail răcoritor și ușor de preparat, ideal pentru zilele călduroase de vară. Combinația perfectă de ananas proaspăt, suc de lime și un strop de efervescență din apă minerală transformă acest mocktail într-o adevărată […]

Sarmale de Post cu Quinoa și Legume: Rețetă Nutritivă și Aromată

Sarmale de Post cu Quinoa și Legume: Rețetă Nutritivă și Aromată din: varza murata, quinoa, ceapa, morcovi, ciuperci, ardei, ulei de masline, sare, piper, paprika, cimbru. Redescoperă gustul sarmalelor de post cu o rețetă inovatoare ce îmbină quinoa, legume proaspete și arome tradiționale românești. Această variație aduce o notă nutritivă și colorată mesei tale, fiind […]

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.