Reteta inghetata cu fructe de padure

Printeaza

Reteta inghetata cu fructe de padure din: branza de vaci, fructe de padure, frisca, zahar, esenta de vanilie.

 

Ingrediente:

  • 250 g brânză de vaci grasă
  •  2 căni fructe de pădure
  •  300 ml frişcă lichidă
  •  5 linguri zahăr pudra
  •  4 linguri zahăr tos
  • 1 linguriţă esenţă de vanilie

 

Mod de preparare:

Reteta inghetata cu fructe de padure: Pui fructele într-un vas, presari zahărul tos, laşi 10 minute, apoi le mixezi bine. Baţi frişca lichidă.

Freci brânza de vaci cu zahărul pudră, adauşi frişca bătută bine, esenţa de vanilie, fructele mixate şi omogenizezi.

Torni compoziţia în pahare individuale din plastic udate cu apă (sau într-o caserolă mai mare).

Laşi la congelator 4-5 ore.

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 

Ciorbă de Fasole cu Afumătură – Secretele Bucătăriei Românești

Ciorbă de Fasole cu Afumătură – Secretele Bucătăriei Românești din: fasole boabe, afumatura, ceapa, morcovi, ardei, usturoi, bulion, foi de dafin, sare, piper, cimbru, ulei, lamaie.   Ingrediente: 500g fasole boabe 300g afumătură (cârnați afumați sau costiță afumată) 2 cepe mari, tocate 3 morcovi, tăiați rondele 2 ardei, tăiați cubulețe 3-4 căței de usturoi, tocați […]

Muraturi Țărănești : Rețeta Tradițională pentru Toamnă

Muraturi Țărănești : Rețeta Tradițională pentru Toamnă din: castraveti, gogosari, ardei, morcovi, conopida, apa, otet de mere, sare, usturoi, frunze de visin, hrean, marar.   Ingrediente: 5 kg de legume (castraveți, gogoșari, ardei, morcovi, conopidă) 5 l de apă 500 ml oțet de mere 200 g sare de bucătărie 10 căței de usturoi Frunze de […]

 

 

 

 

 

 

Incoming search terms:

  • fillyqp

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.