Ciorbă de Fasole cu Afumătură – Secretele Bucătăriei Românești din: fasole boabe, afumatura, ceapa, morcovi, ardei, usturoi, bulion, foi de dafin, sare, piper, cimbru, ulei, lamaie. Ingrediente: 500g fasole boabe 300g afumătură (cârnați afumați sau costiță afumată) 2 cepe mari, tocate 3 morcovi, tăiați rondele 2 ardei, tăiați cubulețe 3-4 căței de usturoi, tocați […]
Reteta inghetata cu fructe de padure
PrinteazaReteta inghetata cu fructe de padure din: branza de vaci, fructe de padure, frisca, zahar, esenta de vanilie.
Ingrediente:
- 250 g brânză de vaci grasă
- 2 căni fructe de pădure
- 300 ml frişcă lichidă
- 5 linguri zahăr pudra
- 4 linguri zahăr tos
- 1 linguriţă esenţă de vanilie
Mod de preparare:
Reteta inghetata cu fructe de padure: Pui fructele într-un vas, presari zahărul tos, laşi 10 minute, apoi le mixezi bine. Baţi frişca lichidă.
Freci brânza de vaci cu zahărul pudră, adauşi frişca bătută bine, esenţa de vanilie, fructele mixate şi omogenizezi.
Torni compoziţia în pahare individuale din plastic udate cu apă (sau într-o caserolă mai mare).
Laşi la congelator 4-5 ore.
Pofta buna!
Muraturi Țărănești : Rețeta Tradițională pentru Toamnă
Muraturi Țărănești : Rețeta Tradițională pentru Toamnă din: castraveti, gogosari, ardei, morcovi, conopida, apa, otet de mere, sare, usturoi, frunze de visin, hrean, marar. Ingrediente: 5 kg de legume (castraveți, gogoșari, ardei, morcovi, conopidă) 5 l de apă 500 ml oțet de mere 200 g sare de bucătărie 10 căței de usturoi Frunze de […]
Incoming search terms:
- fillyqp