Paste cu sos alb

Printeaza

Paste cu sos alb din: paste, kaizer, lapte, ceapa, condimente, unt, cascaval, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Paste_cu_sos_alb

  • 400 g paste
  •  350 g kaizer afumat
  •  300 ml lapte rece
  •  1 ceapă
  •  1 plic condiment pentru paste
  •  1 lingură unt
  •  30 g caşcaval
  •  ulei
  •  sare
  •  piper

Mod de preparare:

Fierbi pastele în apă cu sare şi le scurgi într-o sită. Separat, căleşti în puţin ulei ceapa tăiată mărunt.

Adaugi ingredientele în ordinea care urmează: kaizerul tăiat cubuleţe, condimentul pentru paste, laptele, sare, piper şi laşi să fiarbă la foc mic, circa 8-10 minute.

Intr-o tavă unsă cu unt pui pastele, sosul, iar deasupra razi caşcavalul. Laşi la cuptor aproximativ 15 minute, apoi serveşti.

Paste cu sos alb

Paste_cu_sos_alb

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.