Paste cu sos alb
PrinteazaPaste cu sos alb din: paste, kaizer, lapte, ceapa, condimente, unt, cascaval, ulei, sare, piper.
- 400 g paste
- 350 g kaizer afumat
- 300 ml lapte rece
- 1 ceapă
- 1 plic condiment pentru paste
- 1 lingură unt
- 30 g caşcaval
- ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Fierbi pastele în apă cu sare şi le scurgi într-o sită. Separat, căleşti în puţin ulei ceapa tăiată mărunt.
Adaugi ingredientele în ordinea care urmează: kaizerul tăiat cubuleţe, condimentul pentru paste, laptele, sare, piper şi laşi să fiarbă la foc mic, circa 8-10 minute.
Intr-o tavă unsă cu unt pui pastele, sosul, iar deasupra razi caşcavalul. Laşi la cuptor aproximativ 15 minute, apoi serveşti.
Paste cu sos alb
Pofta buna!