Chiftele de Cartofi cu Spanac și Nuci – Rețetă de post delicioasa din: cartofi, spanac, nuci, drojdie, paprika, fulgi de ovaz, sare, piper, ulei. Descoperiți această rețetă unică de chiftele de cartofi de post, imbogățită cu spanac proaspăt și nuci crocante. O alegere ideală pentru cei care caută o opțiune sățioasă și plină de nutrienți. […]
Tartine colorate
PrinteazaTartine colorate din: telemea, ridichi, unt, ceapa verde, toast integral, rosii, sare, piper.
Ingrediente:
- 200 g brânză telemea
- 1 legătură ridichi
- 150 g unt
- 2-3 fire de ceapă verde
- 10 felii de toast integral
- 10 roşioare cherry sau 2-3 roşii potrivite
- sare
- piper
Mod de preparare:
Prăjeşti feliile de pâine în toaster şi apoi le ungi cu unt.
Brânza o razi pe râzătoare şi o presari cu generozitate peste feliile unse cu unt.O parte dintre felii le decorezi cu roşii tăiate în rondele sau în cubuleţe şi cu rondele de ceapă verde.
Feliile rămase le decorezi cu ron-dele de ridichi, lei un platou şi aranjezi tartinele, combinând cu-lorile pentru un aspect plăcut.
Tartine colorate
Pofta buna!
Vin Fiert cu Lavandă și Vanilie – Elixir Aromatic de Iarnă
Vin Fiert cu Lavandă și Vanilie – Elixir Aromatic de Iarnă din: vin rosu sec, zahar, baton de vanilie, crengute de lavanda, coaja de lamaie, anason, scortisoara. Ingrediente: 1 litru de vin roșu sec 2 linguri de zahăr (sau miere) 1 baton de vanilie, tăiat pe lungime 2-3 crenguțe de lavandă proaspătă (sau 1 linguriță […]