Pilaf dietetic

Printeaza

Pilaf dietetic

Pilaf dietetic

Ingrediente:

  • orez 75 g
  • apa 400 ml
  • morcovi 60 g
  • amidon alimentar 30 g
  • unt 5 g
  • verdeata
  • sare

 

Mod de preparare:

Se face o supa de zarzavat. Orezul se pune la fiert, de preferinta in cuptor, pentru ca bobul sa ramana intreg. Se presara cu telemea desarata si se adauga suc de rosii in gastrite hipoacide, in anaclorhidrie si dispepsii de putrefactie

Se serveste garnitura la rasol sau friptura la gratar. Este indicat pentru gravide, in tuberculoza, in caz de denutritie, crescand daca e cazul cantitatea de grasimi.

In caz de enterocolite, orezul se strecoara si se serveste sub forma de terci cu telemea rasa.

Pilaf dietetic

Pilaf dietetic1.jpg  Pilaf dietetic2.jpg  Pilaf dietetic.jpg

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.