Rulada cu cascaval (varianta)
PrinteazaRulada cu cascaval din: margarina, faina, lapte, oua, cascaval.
- 180 g margarină
- 4 linguri făină
- 1/2 I lapte
- 4 ouă
- 250 g caşcaval
Mod de preparare:
Topeşti margarina, adaugi făina, tomi laptele şi amesteci până se omogenizează şi se îngroaşă.
O dai la rece, apoi adaug pe rând gălbenuşurile şi la final albuşurile bătute spumă.
Torni compoziţia într-o tavă de aragaz unsă cu unt şi tapetată cu hârtie de copt, nivelezi compoziţia şi o dai la cuptor până marginile foii devin maroniu deschis.
O râstomi pe un prosop umed, desprinzi hârtia de copt, presari caşcavalul ras pe partea de ruladă care a stat în tavă, rulezi fără să prinzi prosopul şi dai rulada la rece.
O desfaci apoi din prosop şi o tai felii.
Rulada cu cascaval
Pofta buna!
poate iti place si:
Rulada de pui cu ardei si cascaval
Rulada de pui cu ardei si cascaval din: piept de pui, ardei, faina, cascaval, usturoi, lapte, ulei, sare, piper. Ingrediente: 140 g făină 200 ml lapte o lingură ulei unt un piept de pui 2 ardei 50 g caşcaval 2 căţei usturoi sare piper Mod de preparare: Din ou, făină, lapte şi ulei se face […]
Rulada de cascaval si spanac
Rulada de cascaval si spanac din: cascaval, spanac, telemea, ceapa, usturoi, ardei dulce, patrunjel, gem de caise, lamaie, ardei iute, unt, apa, sare, piper. Ingrediente: 16 felii caşcaval 500 g spanac congelat 300 g brânză telemea o legătură ceapă verde doi căţei de ustiuroi o lingură fulgi de ardei dulce o legătură de pătrunjel două […]
Pofta buna!
Foarte buna rulada asta si daca o tai, este perfecta pentru aperitiv. Multumesc frumos!