Tarta cu cas

Printeaza

O reteta foarte simpla de tarta cu cas de oaie, marar, ceapa, sare, piper si unt.

Ingrediente:Tarta cu cas

  • 250 g caş de oaie
  • 1 legătură mărar
  • 2 cepe
  • sare
  • piper
  • unt

 

Mod de preparare:

Căleşti ceapa în unt până se aureşte, pui sare şi piper după gust.

Aşezi ceapa într-o formă de tartă, feliile de caş, presari mărarul, adaugi sare şi piper după gust şi dai la cuptor pentru 15 minute.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • tarta cu cas

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.