Sos Vinegreta cu portocala

Printeaza

Sos Vinegreta cu portocala

Sos Vinegreta cu portocala

Ingrediente:

  • 1 portocala
  • 1 esalota
  • 1 lingura otet de vin alb
  • 1 lingura otet balsamic
  • 1 lingurita mustar
  • 6 linguri ulei de masline

 

Mod de preparare:

Curata o parte din coaja de portocala si tai-o in fasii subtiri. Toaca esalota marunt. Intr-un vas mic, incinge 1 lingura ulei si soteaza esalota pana cand devine translucida.

Adauga fasiile de coaja de portocala si tine pe foc amestecand timp de 1 minut. Ia vasul de pe foc si lasa-l sa se raceasca.

Stoarce portocala. Intr-un bol, amesteca otetul de vin, otetul balsamic, zeama de portocala, mustarul, sarea si piperul.

Apoi, cu telul electric, incoirporeaza uleiul turnat intr-un fir subtire. Incor­poreaza ceapa sotata cu coaja de portocala.

Sos Vinegreta cu portocala

Sos Vinegreta cu portocala1.jpg   Sos Vinegreta cu portocala2.jpg   Sos Vinegreta cu portocala3.jpg

Sos Vinegreta cu portocala4.jpg   Sos Vinegreta cu portocala5.jpg   Sos Vinegreta cu portocala.jpg

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.