Piept de Curcan cu Ierburi Aromatice la Air Fryer din: piept de curcan, ulei, rozmarin, oregano, cimbru, sare, piper, usturoi, suc de lamaie. Descoperă secretul unei mese sănătoase și rapide cu această rețetă de piept de curcan cu ierburi aromatice la air fryer. Perfect pentru prânz sau cină, acest fel de mâncare este ideal pentru […]
Reteta zilei: Piept de curcan la cuptor pe pat de pastarnac
PrinteazaPiept de curcan la cuptor pe pat de pastarnac din: pastarnac, ulei de masline, sare, piper, unt, rozmarin, cimbru, curcan.
Ingrediente:
- 3-4 bucati pastarnac, decojit
- ulei de masline
- sare
- piper negru grosier
- 3 linguri unt nesărat
- 1 linguriță frunze de rozmarin tocat
- 1 linguriță frunze de cimbru tocat
- 1 piept de curcan
Mod de preparare:
Se incalzeste cuptorul la 200C.
Se taie pastarnacul felii si se aseaza intr-o tava. Se stropesc cu ulei de măsline și se condimentează cu sare și piper.
Într-un castron mic combinati untul si ierburile si amestecati bine.
Spalati si uscati carnea de curcan rulata.
Ungeti cu amestecul de unt si asezonati cu sare și piper.
Asezati apoi peste pastarnac.
Dati la cuptor aproximativ 1 ora. Se lasă să se odihnească 8-10 minute.
Intre timp, mai rumeniti pastarnacul cateva minute, sa prinda o crusta aurie.
Se taie pieptul de curcan si se serveste pe pat de pastarnac.
Piept de curcan la cuptor pe pat de pastarnac
Pofta buna!
Piept de Curcan Umplut cu Spanac și Brânză Feta
Piept de Curcan Umplut cu Spanac și Brânză Feta din: piept de curcan, spanac, branza feta, ulei de masline, usturoi, sare, piper. Este o mâncare delicioasă și versatilă, care poate fi personalizată cu diverse umpluturi pentru a satisface gusturile fiecăruia. În această rețetă, vă vom arăta cum să pregătiți un piept de curcan umplut cu […]
Ce bine arata pieptul de curcan