Musaca cu carne de mici

Printeaza

Musaca cu carne de mici din: carotfi, carne de mici, foaie de placinta, pasta de tomate, ulei, susan.

Ingrediente:Musaca cu carne de mici

  • 4 cartofi
  • 1/2 kg carne mici
  • 1 foaie de plăcintă
  • 2 linguri pastă de tomate
  • 2 linguri ulei
  • 1 pliculeţ seminţe de susan

 

Mod de preparare:

Cureţi cartofii şi îi tai rondele pe la­teral. Amesteci carnea de mici cu o legătură de pătranjel tocat mărunt, o lingură mărar tocat mărunt şi pre­sari sare, piper şi alte condimente.

Ungi 2 tăvi de cozonac cu ulei, le tapetezi cu făină, aşezi mijlocul foii de plăcintă pe fundul tăvii, pui un rând de rondele de cartofi, apoi un rând din jumătate din carnea de mici.

Mai pui o lingură de pastă de tomate peste carnea de mici, iar deasupra, încă un rând din rondele de cartofi. Acoperi totul cu capetele foii de plăcintă. Presari pe deasupra un pic de susan. Pui totul la copt în cuptorul încins în prealabil şi laşi musacaua să se rumenească.

Poţi servi preparatul cald sau rece. Musacaua merge foarte bine alături de un pahar cu bere sau de vin. Se pregăteşte uşor şi este săţioasă.

Carnea pentru mici îi va da un gust deosebit şi va fi apreciată de întrea­ga familie.

 

 

Musaca cu carne de mici

Musaca cu carne de mici

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.