Reteta ciuperci la cuptor

Printeaza

Reteta ciuperci la cuptor din: ciuperci, marar, margarina, sare, piper.

Ingrediente:Reteta ciuperci la cuptor

  • 2 kg ciuperci cu pălărie mare
  • mărar
  • margarină
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Ciupercile se spală şi li se rup picioruşele. Se pun într-o tavă unsă cu margarină cu pălăria în sus.

Picioruşele se toacă mărunt, se amestecă cu mărarul tocat mărunt şi se distribuie în pălăriile ciupercilor. Deasupra se pune un vârf de cuţit de margarină. Se lasă la cuptor 10-15-minute până se înmoaie.

După ce se scot se presară cu mărar, sare şi piper.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.