Reteta maioneza de post

Printeaza

Reteta maioneza de post din: apa, faina, ulei, zeama de lamaie, sare, piper.

Ingrediente:Reteta maioneza de post

  • 2 ceşti de apă
  • 2 linguri de făină
  • 4-5 linguri de ulei
  • zeama de la o lămâie
  • 1-2 linguri apă rece
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se pune făina cu apa caldă la fiert şi se ames­tecă încontinuu până devine o cremă groasă.

După ce se răceşte, se amestecă cu mixerul, adăugându-se pe rând sarea, puţin câte puţin, şi al­ternativ uleiul şi zeama de lămâie.

Pe parcurs se adaugă puţină apă rece.

La sfârşit se potriveşte de sare şi piper.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Foarte buna maioneza de post

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.