Bors usor de cartofi

Printeaza

Bors usor de cartofi din: cartofi, ceapa, morcovi, ulei, bulion, leustean, marar, patrunjel, ardei, sare.

Ingrediente:Bors usor de cartofi

  • 1/2 kg cartofi
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 2 lingură de ulei
  • ceaşcă de bulion
  • 1 legătură de leuştean
  • 1 legătură de mărar
  • 1 legătură de pătrunjel
  • 1 ardei iute
  • sare

 

Mod de preparare:

Cartofii se curăţă, se taie sferturi şi se pun la fiert în 2 l de apă cu sare. Se adaugă morcovul curăţat şi ras. Ceapa se curăţă, se toacă mărunt şi se căleşte în ulei încins, se stinge cu bulionul şi se adaugă 1 ardei iute tăiat mărunt.

Când car­tofii sunt fierţi se adaugă sosul şi se mai lasă la fiert 10 minute. Se potriveşte de sare şi se adaugă verdeaţa tocată mărunt.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.