Rosii umplute cu orez si ardei gras

Printeaza

Rosii umplute cu orez si ardei gras din: rosii, ceapa, orez, ardei gras, morcov, patrunjel, ulei, margarina, sare, piper.

 

Ingrediente:

  • 10 roşii
  • 1 ceapă
  • 1 ceaşcă de orez
  • 1 ardei gras
  • 1 morcov
  • 1 legătură de pătrunjel
  • ulei
  • margarină
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Roşiile se spală, se taie un căpăcel, li se scoate miezul cu linguriţa şi se pun la scurs.

Orezul bine spălat se pune la fiert împreună cu morco­vul ras, ardeiul şi ceapa tăiate mărunt. Când orezul este-fiert se adaugă pătrunjelul tocat mă­runt, sarea, piperul.

Cu această compoziţie se umplu roşiile. Mai departe se procedează ca în reţeţa precedentă.

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.