Supa de fasole cu migdale
PrinteazaSupa de fasole cu migdale din: fasole, ceapa, morcovi, pastarnac, migdale, suc de rosii, cimbru, patrunjel, leustean, sare.
- 1/2 kg fasole
- 2 cepe mari
- 3 morcovi mari
- 2 păstârnaci mari
- 100 g migdale
- suc de roşii
- cimbru
- 1 legătură pătrunjel
- leuştean
- sare
Mod de preparare:
Zarzavatul se curăţă, se taie cubuleţe şi se căleşte cu puţină apă. Fasolea se fierbe bine. Se spală, schimbându-se apa de trei ori.
A treia oară se pune din nou la fiert în 4 l de apă, cu sare. După ce începe să fiarbă se adaugă zarzavatul şi se lasă la fiert.
Spre sfârşit, se adaugă migdalele, sucul de roşii, cimbrul, pătrunjelul şi leuşteanul şi se mai lasă să dea un clocot.
Pofta buna!