Supa de fasole cu migdale

Printeaza

Supa de fasole cu migdale din: fasole, ceapa, morcovi, pastarnac, migdale, suc de rosii, cimbru, patrunjel, leustean, sare.

Ingrediente:Supa de fasole cu migdale

  • 1/2 kg fasole
  • 2 cepe mari
  • 3 morcovi mari
  • 2 păstârnaci mari
  • 100 g migdale
  • suc de roşii
  • cimbru
  • 1 legătură pătrunjel
  • leuştean
  • sare

 

Mod de preparare:

Zarzavatul se curăţă, se taie cubuleţe şi se căleşte cu puţină apă. Fasolea se fierbe bine. Se spală, schimbându-se apa de trei ori.

A treia oară se pune din nou la fiert în 4 l de apă, cu sare. După ce începe să fiarbă se adaugă zarza­vatul şi se lasă la fiert.

Spre sfârşit, se adaugă migdalele, sucul de roşii, cimbrul, pătrunjelul şi leuşteanul şi se mai lasă să dea un clocot.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.