Supa de rosii cu busuioc si patrunjel

Printeaza

Supa de rosii cu busuioc si patrunjel din: rosii, orez, ceapa, morcov, patrunjel, busuioc, zahar, sare, piper.

Ingrediente:Supa de rosii cu busuioc si patrunjel

  • 1 kg roşii
  • 1 pahar de orez
  • 1 ceapă
  • 1 morcov
  • 1 le­gătură de pătrunjel
  • busuioc
  • zahăr
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Roşiile se spală, se şterg şi se pun pe grătar până se înmoaie, apoi se curăţă de coajă şi se taie cubuleţe. Ceapa şi morcovul se curăţă, se toacă mărunt şi se pun la fiert împreună cu ore­zul, cu zahăr, sare şi piper în 2 l apă.

Se lasă la fiert 30 de minute, apoi se adaugă roşiile tăiate mărunt. La sfârşit se presară pătrunjelul şi busuiocul tocate mărunt.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.