Supa-crema de cartofi cu gulii si crutoane din: cartofi, morcovi, ţelina, ceapa, gulii, sare, piper, ulei, crutoane. Ingrediente: 4 cartofi 8 morcovi 2 ţeline 2 cepe 2 gulii sare piper 2 linguri ulei crutoane Mod de preparare: Cureţi legumele şi le tai mărunt. Ceapa o tai Cubuleţe şi o căleşti în ulei încins. Adaugi morcovii, guliile, ţelinele şi […]
Supa-crema de cartofi cu lapte din: cartofi, unt, lapte, faină de grâu, ou. Ingrediente: 2 kg cartofi 100 g unt 1 l lapte 100 g faină de grâu 1 ou Mod de preparare: Cartofii, fară coajă, tăiaţi felii, se pun la fiert în apă clocotită, cu puţină sare. Când au fiert pe jumătate, se […]
Supa-crema de mazare cu conopida si cartofi din: mazăre, conopidă, cartofi, ceapa, ulei, sare, patrunjel, roşii. Ingrediente: 500 g mazăre 1 conopidă mică 3-4 cartofi 1 ceapă 2 linguri ulei sare 1 legătură pătrunjel feliuţe de roşii, opţional Mod de preparare: Cureţi şi speli bine legumele, mpi în bucheţele conopida şi tai cubuleţe cartofii, Pui într-o oală […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.