Tocana de vinete

Printeaza

Tocana de vinete din: vinete, rosii, ceapa, ulei, usturoi, sare, piper.

Ingrediente:Tocana de vinete

  • 6 vinete
  • 5 roşii
  • 3 cepe
  • ulei
  • 3 căţei de usturoi
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Vinetele se taie bucăţi, se opăresc în apă cu sare, se scurg şi se prăjesc în ulei. Ceapa se cură­ţă, se taie mărunt şi se căleşte în acelaşi ulei.

Se adaugă roşiile curăţate de pieliţă şi pasate, vine­tele, se potriveşte de sare şi piper şi se lasă să dea într-un clocot. La sfârşit se adaugă usturoiul pisat şi se introduce la cuptor până scade.

 

Vinetele se coc, se curăţă, se taie felii şi se lasă la scurs. Mai departe se prepară ca mai sus.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.