Salata de peste cu gris

Printeaza

Salata de peste cu gris din: peste, ceapa, gris, ulei, lamaie, boia, sare, piper.

Ingrediente:Salata de peste cu gris

  • 100 g peşte
  • 1 ceapă
  • 2 linguri de gris
  • ulei
  • zeamă de lămâie
  • boia
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Peştele se fierbe foarte bine în apa cu sare, se scurge şi se pune din nou la fiert într-o cană de apă. Când apa clocoteşte, se presară grişul şi se lasă la fiert, mestecând mereu.

După ce s-a în­groşat, se lasă să se răcească, se adaugă zeamăde lămâie, boia, se potriveşte de sare şi piper şi se adaugă treptat uleiul amestecând încontinuu. La sfârşit se adaugă ceapa tocată mărunt.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.