Bors de peste cu verdeata

Printeaza

Bors de peste cu verdeata din: peste, ceapa, ardei, rosii, bors, ulei, verdeata.

Ingrediente:Bors de peste cu verdeata

  • 2 kg peşte de diferite soiuri
  • 4 cepe
  • 4 ardei
  • 10 ro­şii
  • 1 cană de borş
  • ulei
  • verdeaţă
  • sare

 

Mod de preparare:

Peştele se curăţă de intestine şi de capete, se spală şi se porţionează. Intr-o oală mare se aşază un strat de peşte, un strat de legume tăiate mă­runt, se presară sare şi se repetă operaţia.

Se acoperă cu apă şi se dă la fiert. Când peştele este fiert, se adaugă borşul, 1 lingură de ulei şi se mai lasă puţin la fiert.

Se presară multă verdeaţă tocată mărunt.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.