Chiftelute de peste cu ceapa verde

Printeaza

Chiftelute de peste cu ceapa verde din: peste, usturoi, lamaie, ceapa verde, faina, patrunjel, boia, ulei, sare.

Ingrediente:

  • 1 kg de peşte
  • 3 căţei de usturoi
  • coajă rasă de lămâie
  • zeamă de lămâie
  • 3 fire de ceapă verde
  • făină
  • 1 legătură de pătrunjel
  • boia de ardei iute
  • ulei
  • sare

 

Mod de preparare:

Chiftelute de peste cu ceapa verde: Peştele se curăţă de solzi, de aripioare şi in­testine, se dezosează şi se taie bucăţi foarte mici.

Se amestecă cu ceapa verde tocată mărunt, boiaua de ardei, usturoiul pisat, coaja şi sucul de lămâie, miezul de pâine înmuiat şi stors şi se dă totul prin maşina de tocat. Se potriveşte de sare şi se adaugă pătrunjelul tocat mărunt.

Pas­ta obţinută se introduce la frigider 30 de minute.Se modelează chifteluţe care se prăjesc în ulei încins pe ambele părţi.

Se serveşte cu salată de castraveţi şi bucăţele de lămâie.

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.