Cartofi cu usturoi si ceapa

Printeaza

Cartofi cu usturoi si ceapa din: cartofi, usturoi, ceapa, faina, margarina, sare, piper.

Ingrediente:

  • 1/2 kg cartofi
  • 4 căţei de usturoi
  • 1 ceapă
  • 1 lin­gură făină
  • 100 g margarină
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Cartofii se fierb în coajă, se taie rondele, se aipestecă cu usturoiul pisat cu sare şi se aşază într-o tigaie unsă cu margarină. Se acoperă cu un sos alb făcut din 50 g margarină, 1 lingură de făină, 1 ceaşcă de apă, sare şi piper.

Se dau la cuptor până se rumenesc. După ce se scot din cuptor, se aşază pe un strat de ceapă tăiată solzişori şi călită in restul de margarină.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.