Ciuperci marinate in otet

Printeaza

Ciuperci marinate in otet din: ciuperci, otet, ulei, sare, boabe de mustar.

Ingrediente:

  • 1 kg ciuperci tinere
  • oţet
  • ulei
  • sare
  • boabe de muştar

 

Mod de preparare:

Ciupercile se curăţă, se spală şi li se rup pi­cioruşele. Se pun la fiert în apă cu sare, se scurg după ce au fiert şi se aşază într-un borcan.

Separat se fierbe un litru de oţet cu 2 1 de apă, 3 linguri de sare, 1 lingură de boabe de muştar.

Când clocoteşte se toarnă peste ciuperci. Se adaugă un pic de ulei şi se leagă borcanul.

Se pot folosi la mâncăruri şi salate de ciuperci, după ce au fost clătite în mai multe ape călduţe.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.