Tocanita de ciuperci cu enibahar
PrinteazaTocanita de ciuperci cu enibahar din: ciuperci, ceapa, telina, morcovi, pastarnac, enibahar, sare, piper.
- 1 kg ciuperci
- 2 cepe
- 1 ţelină
- 2-3 morcovi
- 1 păstărnac mic
- 1 frunză de dafin
- enibahar
- sare
- piper
Mod de preparare:
Ceapa se curăţă şi se taie peştişori, apoi se căleşte în ulei. Ciupercile se spală, se curăţă, se taie felii şi se pun peste ceapă, adăugându-se şi ceaşcă de apă. Se lasă la fiert câteva minute.
In acest timp se rad zarzavaturile pe răzătoarea mare şi se adaugă peste ciuperci. Se fierb bine, apoi se adaugă sare şi piper după gust, foaia de dafin şi puţin enibahar.
Când este gata se poate adăuga şi pătrunjel verde tocat.
Pofta buna!