Dovlecei cu mazare si verdeata

Printeaza

Dovlecei cu mazare si verdeata din: dovlecei, mazare, rosii, ceapa, verdeata, ulei, sare.

 

Ingrediente:

  • 1/2 kg dovlecei
  • 200 g mazăre verde
  • 2-3 roşii
  • 1 ceapă
  • 1 legătură verdeaţă
  • ulei
  • sare

 

Mod de preparare:

Dovlecei cu mazare si verdeata: Speli bine dovleceii, îi cureţi şi-i tai cuburi. Speli apoi ceapa, o tai mărunt, apoi speli mazărea şi tai roşiile felii.

Căleşti ceapa în puţin ulei, adaugi dovleceii şi roşiile şi le laşi să se prăjească. In alt vas fierbi mazărea în apă clo­cotită cu sare.

Când e gata o scurgi şi o adaugi peste dovlecei. Laşi să fiarbă împreună câteva minute şi la final potriveşti de sare şi presari verdeaţa tocată.

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.