Conopida la cuptor cu marar

Printeaza

Conopida la cuptor cu marar din: conopida, cartofi, bulion, pesmet, marar, tofu, sare, piper.

 

Ingrediente:

  • 1 conopidă (1 kg)
  • 5 cartofi
  • 3 linguri bulion ardei
  • 3 linguri pesmet
  • 2 legături mărar
  • 100 g tofu
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Conopida se desface bucheţele, se spală şi se pune la fiert în apă cu sare aproximativ 20 de minute.

Cartofii se spală foarte bine de pământ, se fierb în coajă, se curăţă şi se taie felii.

Se unge o tavă cu margarină (ulei), se pune un strat de cartofi, un strat de conopidă, iarăşi un strat de cartofi şi un strat de conopidă. Intre straturi se pune bulion de ardei, sare şi piper.

Deasupra ultimului strat de conopidă se pune pes­metul, brânza tofu tăiată feliuţe subţiri şi mărarul.

Se dă la cuptor pentru 30 de minute.

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.