Conopida la cuptor cu marar
PrinteazaConopida la cuptor cu marar din: conopida, cartofi, bulion, pesmet, marar, tofu, sare, piper.
Ingrediente:
- 1 conopidă (1 kg)
- 5 cartofi
- 3 linguri bulion ardei
- 3 linguri pesmet
- 2 legături mărar
- 100 g tofu
- sare
- piper
Mod de preparare:
Conopida se desface bucheţele, se spală şi se pune la fiert în apă cu sare aproximativ 20 de minute.
Cartofii se spală foarte bine de pământ, se fierb în coajă, se curăţă şi se taie felii.
Se unge o tavă cu margarină (ulei), se pune un strat de cartofi, un strat de conopidă, iarăşi un strat de cartofi şi un strat de conopidă. Intre straturi se pune bulion de ardei, sare şi piper.
Deasupra ultimului strat de conopidă se pune pesmetul, brânza tofu tăiată feliuţe subţiri şi mărarul.
Se dă la cuptor pentru 30 de minute.
Pofta buna!