Drob cu ciuperci pleurotus

Printeaza

Drob cu ciuperci pleurotus din: ciuperci, pastarnac, telina, morcovi, ceapa, marar, sare, piper, faina, margarina.

Ingrediente:Drob cu ciuperci pleurotus

  • 500 g ciuperci Pleurotus
  • 2 rădăcini păstârnac
  • 1 /2 ţelină
  • 3 morcovi
  • 2 legături ceapă verde
  • 2 legături mărar
  • sare
  • piper
  • 4 linguri făină
  • margarină pentru tapetat

 

Mod de preparare:

Se pun la fiert rădăcinoasele într-un vas cu apă. In alt vas se pun la fiert ciupercile. Intre timp se toacă mărunt ceapă verde şi mărarul.

După ce au fiert rădăcinoasele şi ciupercile, se toacă cu cuţitul sau cu maşina de tocat (prin srta mare). Se amestecă cu ceapa şi mărarul, se po­triveşte de sare şi piper, se adaugă 4 linguri făină şi se frământă cu mâinile până la omogenizare.

Se pun într-o tavă unsă cu margarină şi tapetată cu făină şi se dă la cuptor (la foc mediu) timp de 1 oră.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. E de post drobul asta?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.