Drob cu ciuperci pleurotus
PrinteazaDrob cu ciuperci pleurotus din: ciuperci, pastarnac, telina, morcovi, ceapa, marar, sare, piper, faina, margarina.
- 500 g ciuperci Pleurotus
- 2 rădăcini păstârnac
- 1 /2 ţelină
- 3 morcovi
- 2 legături ceapă verde
- 2 legături mărar
- sare
- piper
- 4 linguri făină
- margarină pentru tapetat
Mod de preparare:
Se pun la fiert rădăcinoasele într-un vas cu apă. In alt vas se pun la fiert ciupercile. Intre timp se toacă mărunt ceapă verde şi mărarul.
După ce au fiert rădăcinoasele şi ciupercile, se toacă cu cuţitul sau cu maşina de tocat (prin srta mare). Se amestecă cu ceapa şi mărarul, se potriveşte de sare şi piper, se adaugă 4 linguri făină şi se frământă cu mâinile până la omogenizare.
Se pun într-o tavă unsă cu margarină şi tapetată cu făină şi se dă la cuptor (la foc mediu) timp de 1 oră.
Pofta buna!
E de post drobul asta?