Prajiturica cu rahat

Printeaza

Prajiturica cu rahat din: ulei, zahar, suc de rosii, amoniac, faina.

Ingrediente:

  • 10 linguri ulei
  • 10 linguri zahăr
  • 10 linguri suc de roşii
  • 1 lingură amoniac
  • făină cât cuprinde

Crema:

  • 600 g rahat dat prin maşina de tocat
  • 2 lămâi
  • 1 pachet cu margarină

Mod de preparare:

Se amestecă totul până se obţine un aluat consistent. Se coc la foc iute 5 foi pe dosul tăvii unse bine.

Se amestecă rahatul cu lămâile şi cu margari­na, se obţine o cremă cu care se ung foile şi se suprapun.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.