Paste fainoase cu varza

Printeaza

Paste fainoase cu varza din: paste, ceapa, varza, vegeta, apa, ulei, sare.

Ingrediente:Paste fainoase cu varza

  • 500 g paste făinoase fierte (melcişori)
  • 2-3 cepe tăiate mărunt
  • 1 varză mică
  • 1 linguriţă vegeta
  • 1 cană apă
  • 2 linguri ulei
  • sare

 

Mod de preparare:

Se înăbuşă ceapa cu puţină apă, ulei şi sare. Se adau­gă varza tăiată mărunt şi apa. Se fierbe până când scade toată apa.

Se adaugă vegeta şi pastele făinoase şi se amestecă bine.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.