Taitei cu brânză și sos de roșii din: taitei, branza proaspata, sos de rosii, ceapa, usturoi, ulei de masline, sare, piper, oregano. Această rețetă de taitei cu brânză și sos de roșii este o combinație delicioasă de paste, brânză și sos de roșii, care aduce un gust cremos și aromat pe care îl vei aprecia […]
Taietei cu rosii
PrinteazaTaietei cu rosii din: suc de rosii, rosie, ardei, taietei, fasole, ciuperci, cimbru, usturoi, patrunjel, sare.
Roșiile sunt o sursă excelentă de nutrienți esențiali. Acestea conțin vitamina C, potasiu, vitamina K, vitamina A, fier și fibre. Sunt, de asemenea, bogate în antioxidanți, cum ar fi licopenul, care oferă roșiilor culoarea roșie caracteristică și este asociat cu reducerea riscului de anumite boli.
Vitamina K si Calciul, doi nutrienti furnizati de rosii, sunt excelenti factori de fortificare si regenerare a tesutului osos. Licopenul s-a dovedit util in imbunatatirea masei osoase.
- 2 ceşti suc de roşii
- 1 roşie decojită
- 1/2 ardei verde
- 250 g tăieţei fără ou
- 1 ceaşcă fasole boabe crude
- 200 g ciuperci tăiate rondele
- 1/2 linguriţă cimbru
- 1 căţel de usturoi pisat
- pătrunjel proaspăt
- sare
Mod de preparare:
Fasolea boabe se înmoaie şi se fierbe cu o foaie de dafin.
Tăieţeii se fierb 8-10 minute, se strecoară şi se trec printr-un jet de apă rece.
Toate ingredientele în afară de tăieţei se lasă să se fiarbă 30 de minute.
Compoziţia se îngroaşă şi dacă este necesar se îndepărtează foaia de dafin.
Se pun tăieţeii peste aceasta şi se amestecă bine.
Pofta buna!
poate iti place si:
Taitei cu brânză și sos de roșii
Pofta buna!