Tocanita orientala

Printeaza

Tocanita orientala din: telina, fasole, morcovi, conopida, broccoli, ceapa, usturoi, sare, amidon.

Ingrediente:

  • 1 ceaşcă ţelină
  • 1 ceaşcă fasole verde
  • 1 ceaşcă morcovi
  • 1 conopidă
  • 1 ceaşcă broccoli
  • 1 ceapă
  • 1 căţel de usturoi sfărâmat
  • 1 linguriţă sare
  • 1 lingură amidon de porumb amestecat cu 1/4 ceaşcă de apă

 

Mod de preparare:

Se taie oblic morcovii, fasolea si telina în bucăţi, cono­pida şi broccoli în buchete mici.

Se pune puţină apă în tigaie şi se dă în clocot. Se adaugă toate vegetalele şi sarea.

Se acoperă şi se fierb 3 minute sau până ce vegetalele sunt fierte, dar nu moi.

Se adaugă amidonul dizolvat şi se continuă fierberea până ce sosul devine transparent.

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.